Hospital (2017) WEBDL 720P PFT RELEASE

Hospital (2017)

Trailer : Youtube

Genre : Seram/Ngeri

Tarikh Tayangan : 13 April 2017

Pengarah : Mohd Azaromi Ghozali

Pelakon : Fatin Afeefa, Shima Anuar, Nina Iskandar, Fizz Fairuz

Sinopsis : Gadis kampung bernama Amira telah berhijrah ke bandar untuk mencari kerja. Dia kemudian memulakan kerja sebagai jururawat di sebuah hospital. Ketika dia bekerja, dia mula dihantui oleh bisikan daripada seorang wanita misteri. Dia mula mencari jawapan dan menemui yang seorang wanita memerlukan bantuannya.

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD SINI
720P Usercloud Uptobox ClickNUpload

40 COMMENTS

  1. 535MB??? WTF admin, quality jadahnye mcm tu…iklan dah klik tp quality hampeh…jgn ckp free or bg alasan mende free ar…

  2. Guys, korang semua dapat download tak? Hadeh aku punya susah sikit nak download bukan sbb mlas kiwak. Tapi download kat phone mmg, haishh..

  3. Guys, korang semua dapat download tak? Hadeh aku punya susah sikit nak download bukan sbb mlas kiwak. Tapi download kat phone mmg, haishh..

  4. Bapak Ahh Susah Gile Nak Download!Banyak Gebenor Iklanya Admin Kalau Nak Kaya Pon 1atau 2 iklan cukup laarh Ni Dah dikira Tamak Dah NI

LEAVE A REPLY